CV

Hoe kan je best verschillende posities in een bedrijf in je CV zetten?

Zet eerst het bedrijf bovenaan (in het vet) en de jobs apart vernoemen er onder.

 Je CV “ aanpassen”

Een CV aanpassen, om lastige vragen te voorkomen, kan altijd. De vraag is of dit handig is. Een commerciële buitendienstfunctie die met grote regelmaat wisselt zullen niet snel “projectmatig” ingevuld worden en zal eerder duiden op tijdelijke contracten die niet verlengd zijn omdat commercieel succes uitgebleven is. In dat geval is referenties en trackrecord opvragen zinvol.

In geval van twijfel is referenties opvragen altijd zinvol, dit voorkomt een hoop gedoe als je iemand inmiddels in dienst genomen hebt.

Gebruik jobhoppen in je voordeel!

Door te jobhoppen toon je lef. Je durft immers zelf het heft in handen te nemen! Als je niet gelukkig bent in je baan kun je afwachten en ongelukkig blijven. Als je er alles aan hebt gedaan om het leuker te maken binnen je baan en dit werkt niet. Waarom zou je dan blijven? Lef wordt vaak gewaardeerd (door de mensen die hiervoor open staan) Je neemt ook jouw ervaring mee, uit de andere bedrijven. Dit kun je ook in je voordeel gebruiken! Draai de argumenten die ze tegen je gebruiken gewoon om. Je hebt een beter beeld van verschillende bedrijven en culturen door jobhoppen. Deze neem je mee naar een nieuw bedrijf. Door je frisse blik kun je enorm van toegevoegde waarde zijn. Jobhoppen is juist een trend voor de toekomst!

bron:

 http://zakelijk.infonu.nl/banen/19924-jobhoppen-wel-of-niet-goed-voor-de-carriere.html

http://droomcarriereacademy.nl/jobhoppen-slecht-voor-je-cv/